27 januari 2010, av Oskar

Lina Andersson missar (förmodligen) OS

Lina Andersson och Anna Olsson (Dahlberg då)
I en TT-intervju kan man läsa att Lina Andersson börjar tappa hoppet inför OS. Hon insjuknade efter SM och känner att tiden börja rinna ut för henne.

”Jag har inte bestämt mig definitivt, men det känns som om OS är långt borta. Jag är i ett sånt svårt läge, jag har jobbat mot tiden i väldigt många veckor. Till slut har man ingen tid kvar. Man måste ha träning i bagaget om man ska till ett OS. Och om jag åker på ett OS gör jag det för att slåss om medaljerna. Jag är inte nöjd med att bara delta på ett OS.
– Det lutar väldigt kraftigt åt att det blir svårt. Jag har inte bestämt mig…eller det har jag väl nästan gjort.”

Och om nu Lina stannar hemma verkar det inte bli någon ersättare:

”Vi får nog nöja oss med sju. Det funkar. Skulle man ersätta Lina så får man ta någon till en stafett som inte kvalificerat sig själv.”

15 kommentarer till ”Lina Andersson missar (förmodligen) OS”

Det är väl klart att man skall ta med någon annan om inte Lina kan åka. Så tycker då åtminstone jag. Ge Brodin chansen. Ung och behöver ut och se och lära. Sedan så tar hon medaljer på nästa OS. Om hon inte gör det redan på detta.

Inlagd: 2010-01-27, 23:40
Skriven av: Sten

Skicka Mats Larsson. Det behöver inte vara en dam-åkare som får platsen, skicka någon som har chans till medalj och kan bidra i stafetten, skicka Mats Larsson.

Inlagd: 2010-01-27, 23:55
Skriven av: Mats

Ingen kommer att tas ut för att ersätta Lina.

Inlagd: 2010-01-28, 00:03
Skriven av: JE

Vem startar Mats Larssson till OS-gruppen på Facebook?

Inlagd: 2010-01-28, 00:04
Skriven av: Oskar

Bra av Lina att inte chansa och ta platsen för någon annan. En mer egoistisk åkare hade tagit chansen och åkt ut i kvarten. Nu får Pajala eller Norgren chansen.

Inlagd: 2010-01-28, 08:37
Skriven av: Jonas

Synd med Linas problem, en Lina i form är i mina ögon helt klart en medaljkandidat. Pajala måste väl varit given även om Lina hade varit med!!
Hade varit mycket intressant att se Hanna B kompletera Falk, Pajala, och Anna O/Ida i sprinten.

Inlagd: 2010-01-28, 09:06
Skriven av: Göran

Om inte Lina åker så borde vi ju få ta in en reserv. SOK låter ju idrottare i andragrenar som varit långt ifrån kraven åka med.. enligt mig skulle Hanna Brodin kunna göra stor nytta i truppen desutaom är hon mer kvalificerad än en del i andrasporter som SOK har godkännt

Inlagd: 2010-01-28, 09:25
Skriven av: jossa

Ersätt Lina Andersson med Mats Larsson!

Inlagd: 2010-01-28, 09:31
Skriven av: Torbjörn H

Byråkrater på SOK har väl redan stoppat Mats L ? Vi fick ju inte ta ut reserver.

Inlagd: 2010-01-28, 09:43
Skriven av: nisse

Ja, men nu har ju någon faktiskt insjuknat. Då nämnde SOK-byråkraterna att det skulle kunna gå att skicka någon annan. Dock verkar de, och förbundskaptenerna, redan ha bestämt sig. Deras negativa inställning till Mats Larssons OS-deltagande är förbluffande negativ…

Jag gillar de andra svenska herrspurtarna också, men förutom Emil Jönsson tror jag att Mats är den ende som har chans att ta medalj. Och så verkar det som att han inte får åka!

Inlagd: 2010-01-28, 10:43
Skriven av: J P S

Skicka Mats och Brodin, Stenhammar pyntar säkert om det är där skon klämmer

Inlagd: 2010-01-28, 11:15
Skriven av: Jon

Jag håller med om att Mats L är en man för OS. Speciellt med en Björn Lind som har problem med hälsan.

Inlagd: 2010-01-28, 11:40
Skriven av: nisse

Mats Larsson borde få åka över som reserv till sprinten.

Hanna Brodin borde även få åka med.

Snällt av Lina att säga ifrån så långt innan OS. Lina har ju varit i dålig form på slutet, men hon har ju ofta lyckas toppa formen till mästerskap.

Inlagd: 2010-01-28, 13:22
Skriven av: Alexander

Jag rapporterade förut om att Anna Olsson förmodligen skulle lägga av efter OS. Har för mig att jag även läste att Lina Andersson också skulle göra det, men hittar inget skrivet om det. Kanske har jag drömt. Men om det stämmer så är det ju riktigt trist. Hoppas att jag har fel.

Inlagd: 2010-01-30, 01:26
Skriven av: Oskar

Oskar, det är min minnesbild oxå. Läste nog i det Aftonbladet eller Expressen men hittar inget på nätet nu.

Inlagd: 2010-01-30, 06:55
Skriven av: swestam

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values