Stabila lopp av svenskorna

Jag missade tyvärr damernas lopp men resultatlistan talar sitt tydliga språk. Alla gjorde en helt ok insats idag. Roligast för Pajala som åkte bäst av svenskorna och tog därmed en värdefull världscup-poäng som i sin tur betyder att Sverige får ställa upp med 6 damer i världscupen nästa år!

Sara Lindborg borde kunnat åkt bättre men hon har inte riktigt fått till det senaste tiden. Eller, hon har ju iofs inte presterat så mycket bättre tidigare men vi har ju haft en hel del förhoppningar på henne sedan Beito.

Lisa Larsen är fortfarande med för att se och lära. Inga krav på henne. Blir nog tufft imorgon men på söndag kan hon nog klättra en hel del i resultatlistorna om hon inte har tappat för mycket tills dess!

I täten är det de gamla vanliga giganterna som slåss om de fyra första platserna. Det skiljer endast 35 sekunder mellan första och fjärde plats. Men sen är det ett långt hopp på nästan två och en halv minut ner till femte.

Totalställningen

Etiketter: