God Jul önskar Skidpepp!

Jul betyder paus och vila från intensiva tävlingshelger (för både aktiva och fans). Det känns lite tomt att det inte är något att se fram emot till helgen, men man får trösta sig med att Tour de Ski står för dörren.

Idag när jag var ute och julhandlade stötte jag på självaste Jacob Hård. Han berättade att man kommenterar Touren hemifrån i år. Först tyckte jag det var lite snålt men vi enades om att det inte gör så stor skillnad eftersom man tidigare ändå inte haft någon reporter ute i spåren, bara i hytten. Den enda stora nackdelen är att expertkommentatorerna inte har haft möjlighet att prova spåren innan sändning för att ha full koll på föret osv.

Nog om detta. Den här artikeln handlade ju om julen!

God Jul alla läsare (och debattörer)! Utan er hade Skidpepp varit rätt så död!

Etiketter: