Alla herrar vidare i Düsseldorf!


Legenden Hetland berättar om banan i Düsseldorf

Alla svenska herrar klarade tidskvalet idag. Björn Lind var dryga sekunden från att åka ut, undrar om han tog det lugnt avsiktligt eller om det bara inte gick snabbare? Nu är det bara att luta sig tillbaka och invänta kvartsfinal numero ett!

Svenska placeringar

  • 9. Teodor Peterson
  • 12. Robin Bryntesson
  • 13. Jesper Modin
  • 19. Thobias Fredriksson
  • 23. Johan Edin
  • 27. Björn Lind

Utslagna ”favoriter”
Johan Kjølstad
Kalle Lassila
Mattias Strandvall
Roddy Darragon
Josef Wenzl
Yuichi Onda

Uppdatering: Inga av svenskarna behöver möta Hattestad i kvarten! Lind hamnar i heat två som som innehåller tre norrmän, dock inte Hattis. I heat fyra har oturligt nog Bryntesson, Fredriksson och Peterson hamnat. I det heatet möter man bl.a. Gløersen. Slutligen hamnar Modin och Edin i heat fem.

Startlista

 

Etiketter: