Södergren har det motigt

Olyckskorpen Anders Södergren har det inte lätt (ja, om man bortser från livet utanför skidåkningen så klart). Är det inte diskbråck är det cancer, eller något annat. Just nu verkar det vara något mer diffust som spökar då han känt sig ”tung i skallen” och bestämt sig för att avbryta sitt läger i Bruksvallarna och aka hem till Östersund igen för vila. Han skriver på sin hemsida:

”Någon dag har jag känt mig nästan helt ok, för att sedan halka tillbaka på samma ruta. Som idag. Jag tränade, och det är inte helkasst, men efter träningen i fantastiskt vintriga Bruksvallarna fick jag den tunga känslan i skallen igen. Nu är det bara ett som gäller: Vila! Jag tänker vila helt tills kroppen känns helt okej.”

Luttrad som han är avslutar han med:

”man har ju blivit van att det ska vara en å annan krok på vägen till målen.”

Läs hela inlägget på Södergrens hemsida