22 juni 2009, av Kristoffer

Kalla börjar orientera!

Eftersom jag älskar orientering var jag bara tvungen att publicera Charlotte Kallas uttalande om sin nya träning:

”Jag har börjat springa mera i obanad terräng och har även varit med i två orienteringstävlingar på Frösön. Det är jättekul, synd att jag inte börjat med orientering tidigare. Men jag är inte någon bra kartläsare, men jag övar, och träningen är allsidig och bra för hela kroppen, slutar länets unga OS-hopp.”

Vill man läsa lite mer om Kallas upplägg inför den kommande säsongen finns hela artikeln här.

5 kommentarer till ”Kalla börjar orientera!”

Nu håller vi tummarna för att hon springer Vålådalens 3-dagars!

Inlagd: 2009-06-23, 23:34
Skriven av: Oskar

Tillsammans med idrottstokige 5-åriga sonen sprang jag samma tävling på Frösön. I en nedförsbacke kommer Kalla springande förbi oss och sonen reagerar blixtsnabbt. De små benen går som trumpinnar och han stämplar strax efter henne vid kontrollen. Kommentaren till mig: Men hon sprang ju inte alls fort!

Inlagd: 2009-06-24, 20:11
Skriven av: Jempa

Hon och jacob hård kan ta interjuver ute i skogen.Jacob är en ganka bra orieterare tror jag.Har själv mött honom ute i skogen när man är ute själv.

Inlagd: 2009-06-25, 14:36
Skriven av: Markus

Jo Jacob har börjat orientera som bara den senaste tiden. Försökte värva honom till min klubb men han gick till OK Södertörn! Attans! Men de hade ungdomsverksamhet (för hans son), inte vi.

Inlagd: 2009-06-30, 14:32
Skriven av: Oskar

Du har väl sett aftonbladets artikel på samma ämne Oskar? Kalla kör hardcore-orientering – linne och kortbyxor:

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/skidor/article5438422.ab

Inlagd: 2009-07-01, 00:14
Skriven av: Lennie

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values