Norsk sprinttränare!

Uppdaterad: Ja, han blir Sveriges nya sprinttränare!

Arild Monsen är ett namn som man bör lägga på minnet om man bryr sig om våra svenska sprinters. Iallafall om man ska tro TT eller rättare sagt den norska tidningen Romsdals Budstikke. Tydligen så kommer han bli Sveriges nya sprinttränare och det är bara en underskrift som saknas, säger han.

På frågan om vad han kan tillföra för Sverige säger han:

”Jag hoppas vara med och bygga ett starkare band runt ett lag, så vi känner att vi har ett eget sprintlag i den stora truppen. Och att vi använder varandras kunskaper, det snackade vi om i går. Jag jobbar också aktivt med tekniken, det är ett av mina huvudområden, har alltid varit. Vi måste också öka kapaciteten hos varje åkare. Svenskarna är bra på prologer, men var blir de av sedan? Resultatlistorna skrivs efter finalen.”

Ska bli spännande och se hur det blir!

Läs mer: SVT, Langd.se

Etiketter: