Inför dubbeljakten på SM

Det är ju faktiskt ett rätt så fläskigt startfält vi har till SM, eller hur?

Jag tror att om bara Marcus Hellner orkar hålla ihop klassiska delen så blir han ruggigt farlig i morgon. Släpper han ja då står det mellan Johan Olsson och Anders Södergren. För bara några månader sedan skulle jag sagt att Södergren hade sopat mattan med allt och alla men nu verkar det inte vara så längre. Kul för den nationella sporten, synd för Södergren. Tror ni på några skrällar? Emil Jönsson kanske? Mathias Fredriksson måste börja leverera för att få hänga med till VM. Samma sak gäller alla andra killar som är vm-stafett-sugna. På New Swedens hemsida har man gjort en sedvanlig intervju med deras SM-åkare. Läs!

Startlista herrar

 

På damsidan är det också ganska fett. Åh det vore så kul om Anna Haag kunde vara med i morgon, hoppas tanden är bättre! Annars blir det nog Charlotte Kalla som kommer åka ensam större delen av skate-loppet, ja om nu inte Anna Olsson eller Lina Andersson rycker ifrån på klassiska delen, men jag tror inte det. Britta Norgren kan nog vara farlig om hon har en bra dag, vilket hon tyvärr inte alltid har. Maria Rydqvist är ju också på uppgående form, har hon en bra dag kan hon nog komma tvåa! Tyvärr gnäller hennes hälsenor igen.

Ser tyvärr inte Sandra Hansson i startlistan, är hon fortfarande dålig i bihålorna? Sist hon startade i en större tävling var i november… Synd, tycker jag!

Startlista damer