Fredriksson fortfarande krasslig, Byström och Larsson hoppar Gällivare

fredriksson.jpg

Mathias Fredriksson har inte blivit frisk än. Han skriver på sin hemsida idag att han börjat äta penicillin:

”Infektionen som spökade förra veckan har inte velat släppa greppet om kroppen än, så jag har blivit tvungen att börja äta penicillin. Hoppas att penicillinet slår ut skiten i kroppen så jag snart kan vara tillbaka i skidspåret.”

Sen så har två av New Swedens tre åkare (Peter Larsson och Fredrik Byström) uttagna till Gällivare valt att hoppa över tävlingarna för att istället satsa på sprinten i Kuusamo helgen efter. Det kan man ju förstå för de är ju sprinters och inga långdistansare. Man skriver även på deras hemsida att de är sura över att det inte går några nationella sprinttävlingar så här års. Jag håller med. Så nu är det bara Daniel Rickardsson som åker upp.

Vilka är reserver? Vi har ju Jesper Modin och Mikael Norberg som reserver men det är ju bara två och det finns risk för tre…

”Synd” att inte avhoppen är på damsidan för då hade jag fan TVINGAT Jocke att ta ut Lisa Larsen…