Inga träningsbidrag till landslaget i år?

Enligt Robin Bryntesson och hans hemsida har man blivit tvungna att göra en massa besparingar inom förbundet och därför blir det inga träningsbidrag i år. Så här skriver Brynte:

”…dem kommer att dra in allt vad träningsbidrag heter, ( ifjol var det 75 000:- tror jag)… Så det är ju lite synd, det är ju en viktig bit för mig, men jag har ju klarat att satsa på skider i 22 år tidigare så det går ju några år till… Men ifjol då jag kom med i Utvecklingslaget så drog dem in stödet där och nu i år när jag är med i A-laget så drar dem in stödet där. Det verkar som dem jeckar mig lite:-)”

Jag hoppas det inte gör att några i landslaget inte kommer kunna köra lika hårt som tidigare! Det vore hemskt annars. Fan kan inte Norge och deras oljebiljoner gå in med lite stålar i svenska landslaget? Eller så får Johan Sares börja köra hårt på marknadsavdelningen nu!!