Åh nej! Inte Olsson också!

Herregud, måste alla bli sjuka nu? För mycket ICA-färs i julmaten eller? Nä, men skämt åsido, nu har även Johan Olsson ställt in och enligt langd.se ersätter Daniel Rickardsson de två sjuklingarnas plats. Om att Rickardsson fått platsen säger Stattin till ovan nämnd hemsida:

”Daniel har visat hög kapacitet under flera år hemma i Sverige och på Skandinaviska Cupen utan att lyckas i världscupen. Nu får han chansen att under flera lopp få rutin och tappa respekten mot de internationella åkarna. Ibland måste man vara lite djärv i uttagningarna och det här är en satsning mot framtiden.”

Så efter alla avhopp ser truppen till touren ut så här:

Damer Herrar
Anna Hansson
Jenny Hansson (ny!)
Charlotte Kalla
Maria Rydqvist
Anna Simberg
Jerry Ahrlin
Mathias Fredriksson
Marcus Hellner
Emil Jönsson
Mats Larsson
Johan Olsson
Daniel Rickardsson (ny!)
Anders Södergren