Skidpepp 1.1 lanserad

pepp1_1.pngSom ni kanske märker har det skett några smärre förändringar på hemsidan. Det som kanske syns tydligast är att sidhuvudet har förändrats. Fotot har bytts ut (tänker byta ut lite oftare) och navigationen har blivit tydligare. Jag har även lagt in omröstningar i navigationen. Nästa förändring är bredden som har fått tillökt med 41 pixlar. Vänsterspalten är kvar på 500 pixlar medans högerdelens vänsterspalt har fått lite mer bredd vilket gör att det blir lite lättare att tyda de olika kategorierna/etiketterna/tags/whatever.

Jag har testat sidan i Safari 3, Firefox 2, Internet Explorer 6 och 7.

Säg till om det är något som beter sig konstigt! Och om ni har förslag på funktioner eller innehåll osv, hör gärna av er!

Glöm inte att sidan görs på ideell basis, så om ni ser något kul bland annonserna, tveka inte med att klicka! Var det inte något intressant har jag iallafall tjänat fem öre eller så, heh.

Etiketter: