En sak till angående herr Svan

Jag måste bara säga att jag väntar med otrolig spänning på hur Team Mekonomen förhåller sig till allt det här. Som det ser ut idag verkar Gunde vara den stora frälsaren som kommer läka alla sår och styra upp Sverige till nya skyar. Men lyckas han med det? Frågan är om hur Team Mekonomen kommer göra nu. Ska de köra på som vanligt nu och skita fullständigt i att Frälsaren är här, eller kommer de tacka Mekonomen för stålarna och säga att det var kul så länge det varade för att sedan ge sig tillbaka till landslaget som om inget hade hänt? Hur ser egentligen deras avtal ut? Det snackas om en satsning fram till OS 2010. Om man lyssnar på SOK och även nu Gunde så verkar det vara helt oacceptabelt. Spännande dagar framöver!

Och herregud, tacka fan för RSS, för annars hade jag suttit dygnet runt och reload:at Södergrens hemsida, för jag är så otålig!