Inför Nordamerika

Den svenska truppen är uttagen till världscuptävlingarna i Nordamerika: Canmore i Kanada 9-13 februari och Minneapolis i USA 17-18 februari. Under pandemins början våren 2020 ställdes de planerade världscuptävlingarna där in. Jessie Diggins kommer från Afton som är en förort till Minneapolis, hennes hemmaplan alltså och det ska bli intressant se hur stor publikuppslutningen over there blir. Skapar nya trådar senare för respektive helg när det närmar sig har jag tänkt, denna är typ en försnackstråd fram till dess.

TRUPPEN TILL NORDAMERIKA

DAMER

Ebba Andersson, Piteå Elit
Maja Dahlqvist, Falun Borlänge SK
Johanna Hagström, Ulricehamns IF
Moa Ilar, Falun Borlänge SK
Frida Karlsson, Sollefteå Skidor
Emma Ribom, Piteå Elit
Jonna Sundling, Piteå Elit
Linn Svahn. Östersunds SK

HERRAR

Edvin Anger, Åsarna IK
Gustaf Berglund, IFK Mora SK
Jens Burman, Åsarna IK
Marcus Grate, IFK Umeå SK
Calle Halfvarsson, IFK Mora SK
Johan Häggström, Piteå Elit
William Poromaa, Åsarna IK
Oskar Svensson, Falun Borlänge SK