”Nya” Vinterstudion

Eller ja Vinterstudion fortsätter väl i SVT men utan längden som bekant. Istället är det Nent-gruppen som tar över och nu kommer några nyheter. Sändningarna hamnar tydligen i 6:an. De flesta slipper alltså ett dyrt abbonemang och räckvidden lär väl inte påverkas nämnvärt.

Gick faktiskt och funderare på en drömuppställning igår och min expert blev Olsson precis som Nent idag presenterade. Lågmäld, intellektuell och nästan filosofisk i sina resonemang brukar han ju kunna vara. Det blir perfekt. Eller menar dom bisittare under loppen…då vet jag inte om det är lika perfekt. Där vill jag ha nån med mer energi en yngre Gunde.

Ojala och Jideh får också en roll. Som expert är Ojala lite för blek för min smak men kan säker lotsa en sändning med lite träning om det blir ett sånt uppdrag. Jideh känns ju mest…gammal..

Vilket är ert dreamteam?