VM: Skiathlon

Dags för distansarna att göra entré i VM under lördagens skiathlon! Ebba Andersson och Charlotte Kalla är förstås våra stora medaljhopp, frågan är om de kan göra något åt norskan som vunnit allt hon ställt upp i denna vinter? Vi får väl se. I hur bra form är mästerskapsåkaren Kalla? Vidare gör juniorvärldsmästaren Frida Karlsson en spännande VM-debut, blir hon topp 10 är det mycket bra. Vem som blir den fjärde damåkaren (Ida eller Settlin) vet vi inte än, startlistorna kommer upp ikväll fredag, läggs in i inlägget här senare.De två svenska herrar som ska åka teamsprinten under söndagen lär sparas från att åka i lördagens skiathlon.

Edit: Ebba Andersson startar inte p.g.a besvär med luftrören!

Tidsprogram:

Lördag 23 februari kl 11:00 – Skiathlon 15 km damer
Lördag 23 februari kl 12:30 – Skiathlon 30 km herrar

Länk till startlistor, resultat och live timing

Uttagna svenskar:

Damer Herrar
Ebba Andersson
Ida Ingemarsdotter
Charlotte Kalla
Frida Karlsson
Evelina Settlin
Jens Burman
Daniel Rickardsson
Björn Sandström
Oskar Svensson