OS: 10 km damer

Torsdag 15 februari kl 07.30

10 km damer, fristil med intervallstart

Svenska deltagares startnummer:

16. Hanna Falk
30. Ebba Andersson

36. Ida Ingemarsdotter
52. Charlotte Kalla

Kallas tidigare paradgren! Och hon tillhör naturligtvis förhandsfavoriterna även nu, speciellt nu när vi vet att hon är i toppform. Men det finns flera om budet. Norskorna har inte imponerat hittills i OS men ska aldrig räknas bort liksom amerikanskan Diggins som mycket väl kan vara det största hotet mot Kalla. Ser att Diggins startar ett par minuter efter Charlotte, inte bra.. Ebba blir spännande att följa hur det går för! Om Ida inte visar form igen samtidigt som Falken går bättre kanske den senare får starta för damlaget i stafetten? Vi får se..

Med reservation för ändringar. Länkar:
OS-arrangörerna
SOK:s webbplats
Startlista