”Extended startlist”

Shopping
Italienskornas favorithobby

På FIS hemsida kan man välja att se en ”extended startlist” inför varje lopp. Där finns matnyttig information som t ex tidigare pallplaceringar osv men också lite mer otippade saker som civilstatus och intressen.

Kan t ex berätta att Elizabeth Steven har som jobb att vara idrottskvinna. Inte illa. Hennes hobbies är bland löpning, läsning och att åka släde! För alla singlar där ute: Steven är singel!

Böhler då, vad har hon för jobb? Jo hon är inte bara idrottskvinna, hon är ”Sports Soldier”! Sportsoldat! Wow! Hennes hobbies är bland annat golf och att måla!

Charlotte Kalla är tyvärr inte singel, men det visste vi ju redan. Däremot kanske vi inte visste att hennes jobb är att åka längdskidor! Jo det visste vi visst det.

Vad mer… jo Kerttu Niskanen gillar att baka, Emma Wikén älskar att jaga, Jacobsen kan lite spanska och franska, Bjornsen gillar att klättra och dansa, Ishida håller på med volleyboll, Faivre Picon är militär, Kikkan gillar ”Tech stuff”, italienskan Piller har inte helt oväntat shopping som hobby vilket är samma sak med en annan italienska, nämligen De Martin Topranin.

Återkommer en annan dag med herrarna.