Trollen på Skidpepp

troll-face

Under de senaste månaden har tonen från framförallt våra vänner i grannlandet i väster trappats upp en del. Trappats upp som i att vissa inlägg bara är provokativa tramsinlägg. Det är oerhört tråkigt då Skidpepp aldrig behövt blockera någon sedan starten 2007.

Vi börjar med signaturen pelle som enligt en del är jobbig. Kollar man på IP-adressen till denna signatur är det samma för signaturen tolsrav. Personen eller personerna bakom denna signatur, Ole/Pelle Varslot, är ni släkt eller är pelle den onda alter egot för tolsrav eller hur jobbar ni? Det är intressant när pelle och tolsrav diskuterar saker fram och tillbaka inom kommentarerna, är det samma person eller sitter ni i olika delar av ert hus och chattar? Jag vill veta hur detta ligger till!

Sen så har väl alla ni saknat allas vår lustigkurre Gabriel i bloggen den senaste månaden? Det beror på att han bytt skepnad och numera har tagit upp troll-kampen mot allas vår Danne Normann genom att också kalla sig Danne Normann. Vilket är anledningen till varför the real Danne Normann i sin tur bytt namn till DaNo allt som oftast senaste tiden.

Gabriel! Kom tillbaka som Gabriel tycker jag.

Vad gäller den ”riktiga” Danne Normann så kan du väl bara skärpa dig c:a några snäppp så slipper jag behöva låsa ute dig? Inga fler ”barometer”-inlägg tack. Vi vet läget i världscupen eftersom vi också kan läsa.

Tänk vad roligt man kan hitta bland ip-adresser m.m.