Krymplingarnas revansch!!!!

OK, jag ber om ursäkt för den smått politiskt inkorrekta rubriken på inlägget men alltså hela pallen i dagens megarafflande lopp består av skidåkare som haft ordentligt med strul strax innan eller under säsongen!! Det är ju helt sjukt!

Daniel Richardsson blir näst intill ihjälkörd utmed en motorväg och får knät förstört men har turligt nog änglavakt. Hans vän omkommer. Några månader senare tar gossen brons, utan korsband!

Johan Olsson, strulmästaren, pajar bröstkorgen och får lungsäcksinflammation bara veckor innan OS och får den sämsta möjliga tänkbara uppladdningen. Tar silver.

Dario Cologna, stukar sönder foten precis innan världscupen drar igång. Opereras och är konvalescent under lång tid innan han strax efter jul kan tävla på skidor för första gången i Schweiziska mästerskapen. Därefter åker han ett världscuplopp och tar därefter inte bara ett guld utan två.

Vad är det här?