Skidpepptipset- Segerintervju

Expressenvinkel

Då var det dags för en intervju med vinnaren Johan Haapasaari alias Jossa.

Namn: Johan Haapasaari
Ålder: 37
Bor: Haparanda
Familj: Singel
Jobb: Vårdare

Vilket är ditt bästa skidminne från säsongen som gick? Johan Olssons 5 mil så klart..tycker även damernas upphämtning i stafetten var riktigt bra gjort där fick Wiken å Haag till bästa loppen på hela VM i helt rätt stund..

Hur länge har du följt skidpeppbloggen och hur hittade du hit? Via någon annan sida läste jag om bloggen tror de var någon gång 2009.

Vad är det som gör dig till bästa tipparen här på skidpepp? Oj, vad ska jag svara gäller å ha en del tur läsa på och få en bra start..förra året gick dåligt året innan bra så är rätt upp å ner. men tror starten är viktigt + att man läser in sig en del…

Har du själv varit aktiv skidåkare eller är du en ”soffexpert”? Aktiv, sluta när jag var 19 år sedan blev de en del andra idrotter.

Vad tror du om kommande säsong för svensk del? Bra om vi får ordning på vallningen och höjden vilket inte är så lätt tyvärr..

Vem kommer bli OS-kung/drottning vid OS i Sotji? Damerna tror jag de blir rätt delat mellan Björgen Joahug och Kowalczyk känns som dom kan vinna ett var..Herrarna svårare men Northug och Cologna blir svåra med varning för ryssarna.

Skidpepp gratulerar Jossa och ser fram emot nästa säsong!