Kvällstidningarnas rubriksättare är proffs

Expressenvinkel

Några av er har kanske lagt märke till den smaskiga nyheten (bilden) på Expressens förstasida att undertecknad börjar blogga i Expressens Vinterbloggen. Älskar rubriksättningen, som om jag är en uppviglare! Men det är jag gärna.

Först när jag fick förfrågan var jag dock lite tveksam, men när jag fick reda på att min favorit Liv Strömquist börjat göra en podcast där var det ju inget snack om saken. Dit vill jag också! Eller ja, riktigt så var det kanske inte men jag gillar verkligen Liv och om Liv hänger där, vill jag också hänga där. Sen att Expressen ryckt upp sig rejält vad gäller längdbevakningen är ju inte helt fel det heller. Vi får se vad jag nu kan bidra med.

Ni som är trogna Skidpeppläsare behöver inte vara oroliga att jag ska svika er och försvinna till den stora tidningsdraken, samarbetet går ut på att några av inläggen jag skriver här kommer även publiceras i deras Vinterbloggen. Ni kan alltså lugnt sitta kvar i båten.

Jag hade egentligen tänkt släppa en till nyhet idag, eller inte en nyhet utan ett helt nytt utseende på skidpepp.se. Tyvärr har jag inte hunnit klart, men ni får ett litet smakprov här:

Screen Shot 2012-12-28 at 10.07.41 PM

För att jag ska hinna leva också (läs: åka långfärdsskridskor), dröjer sidan några dagar till innan den blir publik.

Nu kör vi!