Skidpepptipset stafett 4×5/4×7,5 km

Här tippar vi säsongens första världscupstafett, 4×5 km för damer respektive den något udda stafettdistansen 4×7,5 km för herrar. – Tipsstopp är söndagen den 25 november klockan 09.30 (svensk/norsk tid) då damerna börjar åka.

Tippa de tre länder du tror hamnar på prispallen (förstalaget är det som gäller) i form av en kommentar nedan, damer respektive herrar. 2 p för rätt land på rätt plats. 1 p för rätt land på fel plats. Det går sedan att ändra tipsen fram till tipsstoppet. Observera att vi tippar på förstalagen. Senaste lagda tips gäller.

Startlistorna med mera finns här

Använd samma namn/pseudonym och e-postadress som ni använt tidigare för att tippa! Alla nya tippare är välkomna, kolla bara så att det alias ni tänkt använda inte redan är upptaget, kolla alla tipparnas alias här Vid frågor eller problem – skriv en kommentar nedan.

Etiketter: