Alla slutar?


Björn Lind. Foto: Västerbottens-Kuriren

Vad är det som händer? Har det någonsin varit så många som avslutat sina karriärer som efter denna säsong? Det började med kvinnorna, men nu börjar det även trilla in avslut på herrsidan. Först var det Mats Larsson, som en del här på skidpepp misstänkte skulle lägga av. Sen annonserade även gamle lintotten Martin Larsson att han lägger skidorna på hyllan.

Senaste tillskottet är nu Björn Lind. Upplandssonen som dominerade sprinten under säsongen 05/06 för att sedan aldrig vara sig lik igen. Han la ju iofs ner världscup-satsningen tidigare för att bli långloppa. Men det gick ju inte så bra. Nu är det alltså slut.

En VM-silvergubbe, en dubbel OS-guldmedaljör och en stafettgrabb av rang. Vi tackar er för fin underhållning under åren som gått!

Etiketter: