25 februari 2011, av Oskar

Skidpepp goes Twitter

Många har tjatat och jag gjorde ett tappert försök för några månader sedan med att få in aktivas tweets på Skidpepp. Nu har jag försökt igen, och lyckats!

Inte nog med det! Skidpepp har också börjat twittra! Eftersom jag är på väg till Holmenkollen tänkte jag att det kommer uppstå en hel del situationer då jag snabbt vill rapportera något utan att det nödvändigtvis måste bli ett helt blogg-inlägg.

Allt hittar ni i högerspalten under VM-programmet. Jag har delat upp i tre flöden. Första är mitt eget, andra är de aktivas (än så länge har jag hittat dessa: anna_haag, eiljon, devonkershaw, vincentvittoz, hanna_falk, IvanBabikov), och den tredje är alla tweets som innehåller skidvm.

Enjoy!

9 kommentarer till ”Skidpepp goes Twitter”

Grymt Oskar!

Inlagd: 2011-02-25, 18:27
Skriven av: Martin V

Oskar: Det fungerar jättebra!

Grymt, som du själv skulle ha sagt!

Blir spännande att följa dina fortsatta äventyr med Kattkvinnan!

Inlagd: 2011-02-25, 18:38
Skriven av: Jörgen

Du gör ett kanonjobb för oss skidälskare!! säger som Blomman:
HÄRLIGT!

Inlagd: 2011-02-25, 19:02
Skriven av: Paul Hermansson

Mycket snyggt! Hur löste du till slut problemet med uppkoppling och superdyr mobildatatrafik i Norge, Oskar? Jag åker till Oslo på torsdag och kommer ha samma problem. Har laddat ner appen i mobilen men den drar ju också trafik.

Inlagd: 2011-02-25, 19:06
Skriven av: Per

Äntligen!!!!! =)

Inlagd: 2011-02-25, 19:41
Skriven av: Joel Burman

Andra aktiva twittrare som jag har hittat:

alex_harvey, lizstephen, TeamFreebirdXC (Kris Freeman), ChandraCrawford, jespermodin, kikkanimal, simihamilton, AndyNewellskier

Inlagd: 2011-02-25, 19:50
Skriven av: Cliff

Per: Jag har någon slags tillägg till mitt Telenor-abonnemang så att jag får det lite billigare. Men jag satsar på att utnyttja Press-centrats wifi så mycket det bara går.

Inlagd: 2011-02-25, 20:36
Skriven av: Oskar

Hoppas deras Wifi täcker in hela området.

Inlagd: 2011-02-25, 20:39
Skriven av: Joel Burman

Tipsar om att även @jespermodin och @iingemarsdotter finns på twitter även om de verkar ganska nya twittrar

Inlagd: 2011-02-25, 20:57
Skriven av: swestam

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values