06 juni 2010, av Oskar

För er som missade 1 april

Eftersom jag endast har TV på vintern då det är skidor är det lätt att missa vissa inslag. Ett av dessa var tv-sportens stora första aprilskämt om att Anders Södergren ska gå och bli skidskytt. Sjukt roligt!!!

3 kommentarer till ”För er som missade 1 april”

Snacka om att bo under en sten, 2 månader gammalt.

Inlagd: 2010-06-06, 17:38
Skriven av: LOL

Jag vet!!! pinsamt

Inlagd: 2010-06-06, 23:34
Skriven av: Oskar

Nu är det nog dags att debattera nästa WC-säsongs tävlingsprogram. Gynnar det skidåkningen eller gynnar det petter northug? Vilken blir den nya taktiken för att vinna WC-loppen nu när det mest är masstart och loppen blir kortare? Vem vill offra sig för att försöka knäcka Petter? Eller blir det lagkörning typ Cyckeltävlingarna?
Jag tror att det kliver fram någon värdig utmanare till Petter. Kanske Hellner. Sedan så kan det ju faktiskt bli så att Petter får en dålig säsong och inte alls är överlägsen. Det har ju hänt andra, tex Björn Lind etc.
Vad skall vi tro?

Inlagd: 2010-06-18, 22:48
Skriven av: Sten

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values