Inför damstafetten

Hur slitna är Anna Haag och Britta Norgren? Brittas form såg sådär ut under den individuella sprinten då hon inte gick vidare, men man kan ju hoppas att det krävs en genomkörare och att det kvalet är genomköraren till morgondagens stafett. För hon står för en tuff tuff uppgift. Hennes form blir helt klart nyckeln till hur det kommer sluta i morgon eftersom hon ställs mot Kuitunen. Alltså laget:

  1. Lina Andersson
  2. Britta Norgren
  3. Anna Haag
  4. Charlotte Kalla

Lina möter Muranen, Bjørgen, Zeller, Sidko, Confortola mfl. alltså inte någon omöjlig uppgift. Tror nog hon är helt klart med i täten vid växling.

Sen är det då Britta, hon har som sagt Kuitunen emot sig, men även Sachenbacher-Stehle, Johaug, Longa, Rotcheva. Hårt hårt motstånd!!

Haag på tredje kör mot Roponen, Gössner, Steira, Valbusa och Tchepalova mfl. Kan bli hårt och förmodligen har hon lite att hämta igen från täten efter Brittas hårda sträcka.

Så hur mycket klarar Kalla att plocka in på fjärdesträckan då? Det är frågan! Ibland har hon ju åkt helt vansinnigt fort när hon fått vittring på villebråden… De som hon kanske kommer att jaga är bl.a. VM-drottningen Saarinen, norska junioren Kristoffersen, Nystad, Follis och Medvedeva.

Ni som börjat diskutera eventuella scenarier osv kan övergå i denna tråd!

Laguppställnignar

TV-tider

12:45 Damstafetten