5 platser nästa säsong för damerna! [uppdaterad]

Som ni kanske vet får Sverige bara starta med 4 tjejer i distansloppen i denna säsongs världscup. Det beror på förra säsongens sjukstuga då väldigt få svenska damer slog sig in bland de 30 bästa i världscupen. Men nästa säsong slipper vi det igen! Läste precis på Maria Rydqvists hemsida att de tack vare de fina placeringarna i lördags så har de fyllt kravet för att få tillbaka kvoten på 5 åkare nästa säsong. SKÖNT!

Uppdatering: Än är det inte helt klart för tjejerna. För att det ska bli fem i kvoten måste en till tjej vara bland de 30 bästa i ett distanslopp. Hittills har Britta, Charlotte, Anna (Haag), Lina, Sara och Maria varit bland de 30 bästa i distanslopp. Så om bara Anna Olsson eller någon annan böna fixar det här snart så ska det inte vara några problem. T ex Lisa Larsen?

Etiketter: