Zdar nad Sazovou!

Sitter i lilla internetrummet på hotellet Jehla som ligger i Zdar nad Sazovou en bit väster om skidorten Nove Mesto där allt kommer hända under de närmaste dagarna!

När vi checkade in våra skidor på Arlanda igår frågade vi om skidor kommer bort lätt när man lastar in dessa i disken för otympligt bagage. Tjejen bakom disken sa ”det händer aldrig”. Några timmar senare i Prag efter en mellanlandning i Hamburg står vi och väntar på vårt skidfodral, men inga skidor syns till. Vi går och pratar med baggage claim och de kollar upp vad som hänt. Gissa om skidorna ens lämnat Arlanda? Svar nej. Suck. Detta betyder att vi inte kommer kunna reka spåren tyvärr. Förhoppningsvis kommer skidorna idag men man vet aldrig. Istället blir det till att traska runt i skor, känns inte så fältmässigt. Speciellt då Johanna bara har gymnastikskor med sig bortsett från skidpjäxorna.

Hur som helst, från Prag tog vi tåget hit till Zdar nad Sazovou och traskade sista biten i den rimfrostbeklädda småstaden. Helt underbart vackert här! Sen när vi skulle checka in hittade de så klart inte våra namn, eller så förstod vi inte varandra, jag vet inte, men efter en god stund fick vi en nyckel upp till våning sex.

Nu är det dags för frukost! Vi hörs under dagen!

dsc01461_.JPG

Etiketter: