Simbergs premiär får vi vänta på

Längd.se rapporterar att både Maria Rydqvist och Anna Simberg har fått ställa in resan ner till Tour de Ski. Ersättare blir höstens ständige ersättare Jenny Hansson. Konstigt att hon inte fick chansen tidigare, med tanke på att endast fyra var anmälda. Jag menar, Sverige bör väl få tävla med fler?

Ojojoj, vilket bedrövlig säsong för de flesta av damerna, men det positiva är väl att det inte är mästerskapsår. Vi ska vara glada för att vi har pålitliga Charlotte som tydligen aldrig blir sjuk (Peppar peppar…) och nya stjärnskottet Hansson som fått fylla tomrummet efter en hel drös med sjuka eller skadade tjejer.

Men jag undrar, varför skickar man inte ner någon utav Sara Lindborg, Sofia Bleckur, Anna-Karin Strömstedt, Maria Gräfnings eller Ida Ingemarsdotter också? Eller har de inte levererat i höst och är helt chanslösa?