25 oktober 2007, av Oskar

Norskarna och Düssan

Norrmännen verkar vara väldigt bra rustade inför stundande tävlingar, eller, det känns så iallafall. Först och främst den galna sprintgutta-sidan som får en att dels garva läppen av sig men samtidigt känns gänget väldigt ihopsvetsat, till skillnad från hur det sett ut i det svenska kaoset (som iofs blivit mycket bättre på senaste tiden). Sen så när man väljer att hålla den sista träningen i tunneln ”stängd” för media(!), a’la fotbollslandslag, ja då känns det väldigt läbbigt. Jag hoppas det bara är PR-trick allt samman och att dom egentligen ligger efter! Men uhh det kommer bli hårt till helgen – en riktig rysare!

2 kommentarer till ”Norskarna och Düssan”

Stabil sida! Härmed sällar jag mig till din läsarskara. Keep up the good work!

Inlagd: 2007-10-25, 16:47
Skriven av: Skidgalen västsvensk

Tack!

Inlagd: 2007-10-28, 12:31
Skriven av: Oskar

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values