Petterkrönika på AB


Foto från aftonbladet.se

Kristoffer Bergström, Aftonbladets skidfantast har gett sin syn på fenomenet Northug efter helgen. Bra krönika där jag blev påmind om Petters ålder, snart 26. I mina ögon är han alltid 21 och därför så himla hopplöst kaxig, men nu är han halvvägs till femtio och då ställer sig Bergström frågan, när ska Petter växa upp?

Några år har passerat sedan hans klassiska ”barneskirenn”, men frågan är om han någonsin kommer sluta upp med sina kaxigheter. Jag menar, han har ju förklarat att han håller på så just för att höja förväntningarna och trycket på sig själv, så att han verkligen måste prestera på högsta nivå. Säger han att Calle Halfvarsson är kass spurtare så gäller det att också plocka ner svensken.

Vad tror ni, kommer Petter köra med denna attityd hela karriären?

Etiketter: