Skidpepptipset – Sjusjøens stafetter

Skidpepptipset
På söndag blir det stafetter i Sjusjøen, Norge! Det kommer bara att köras två världscupsstafetter denna säsong, nu på söndag och senare i Nove Mesto i Tjeckien den 12 februari nästa år. Damerna kör 4 x 5 km och herrarna 4 x 10 km. De två första distanserna går i klassiskt och de två sista i fristil, som vanligt.

Tippa vilka länder som hamnar på dam- respektive herrpallen. 2 p för rätt land på rätt pallplats. 1 p för rätt land på fel pallplats. Glöm bara inte att tippa 10/15 km fristil intervallstart imorgon lördag – det tipsinlägget finns här. Den första tipsomgången i Bruksvallarna var svår och det är absolut inte försent att delta! Alla nya tippare är välkomna och har chansen! Skriv en kommentar och du är med!

Arrangörernas hemsida
Startlista damer
Startlista herrar

Tipsstopp damernas stafettlopp: Söndag kl 11.30
Tipsstopp herrarnas lopp: Söndag kl 13.15

OBS!! Norge 2 och 3 är utom tävlan. Bara förstalagen räknas!