Uttagna till Otepää

Som ni ser blir det inget för Mathias Fredriksson till helgen. Istället satsas det friskt med hela tre debutanter! Vi får hoppas att det var det bästa valet Abarahamsson gjort. Vill ju helst inte se några 68:e placeringar. Men det ska bli skitkul att se Martin Johansson i spåren. Extra roligt eftersom han är orienterare – det är ju jag också. Sjukt kul att få se Mats Larsson också. Han och Södergren tävlar ju i otursförföljelse. Vem som vinner den tävlingen i vinter vet vi inte ej. Men det är skönt att båda är tillbaka.

På damsidan är det desto fler säkra och beprövade kort. Många har chanser att ta riktigt bra placeringar. Ska bli superspännande och se vad Charlotte Kalla och Anna Haag har att ge nu när de tränat istället för att åka touren.

Damer Herrar
Emil Jönsson (sprint)
Jesper Modin (sprint)
Mats Larsson (sprint)
Robin Bryntesson (sprint)
Björn Lind (sprint)
Teodor Peterson (sprint)
Anders Södergren (distans)
Johan Olsson (distans)
Martin Johansson (distans)
Jens Eriksson (distans)
Fredrik Jonsson (distans)
Anna Olsson
Lina Andersson
Ida Ingemarsdotter (sprint)
Hanna Falk (sprint)
Magdalena Pajala
Charlotte Kalla (distans)
Anna Haag (distans)
Etiketter: