24 november 2007, av Oskar

Stafettttttten!

Enligt längd.se är det Anders Södergren, Martin Larsson, Johan Olsson och Marcus Hellner som fått förtroendet för förstalaget i morgondagens stafett. Södergren kör tredje streckan och Hellner sista. Hur det fördelar sig på de två första vet jag inte. Martin Larsson kör första och Johan Olsson andra. Men en sak vet jag och det är att laget är helt klart kapabelt till att hamna på pallen! Trots Mathias absence.

Sverige lag två ser ut så här:

  1. Mats Larsson
  2. Oskar Svärd
  3. Rikard Andreasson
  4. Kalle Gräfnings

Andra herrlag att se upp för är så klart tyskarna, ryssarna, schweizarna och norrmännen. Kanske även Frankrike. Och Italien! Nu när Northug inte är med så är det även spännande om det blir spurtstrider!

Damlaget

Längd.se har även presenterat damlaget som ser ut så här:

  1. Sofia Bleckur
  2. Maria Rydqvist
  3. Charlotte Kalla
  4. Anna Hansson

Varför Kalla inte kör sista är för mig en gåta, men jag hoppas att Jocke vet hur han har sina tjejer och gör rätt. Mitt stafettlag ser nästan likadant ut. Det är bara Bleckur som var utbytt mot Maria Gräfnings. Men med tanke på Marias placering idag kanske Bleckur är det säkrare kortet. Det ska bli intressant att se hur bra det går utan varken Dahlberg, Andersson och Norgren. Go Sverige!!

Vad gäller de utländska lagen kommer Finland och Norge vara väldigt giftiga. Även Tyskland, Ryssland och Italien tror jag kommer vara med i topp!

En kommentar till ”Stafettttttten!”

Det var riktigt kul med en sån här start! Varken Kalla eller Södergren var ju några skrällar och jag trodde de skulle vara högt upp men jag hade inte vågat räkna med några pallplatser och då är det ju desto roligare när det händer.

Mina tips i förhand var både bra och dåliga. Kalla topp-5 och två herrar topp-10 satt ju fint men det skulle ju vara Hellner istället för Olsson och Södergren på pallen trodde jag inte heller. Kul med Olsson dock! Ska han äntligen etablera sig i yppersta toppen i år?

Stafettips herrar: Sverige, Norge, Tyskland och Ryssland topp-4. Sverige kommer trea.
Damer: Beror väldigt mycket på hur mycket Bleckur tappar. Jag tippar på en femteplats. Norge vinner…

Inlagd: 2007-11-24, 18:55
Skriven av: Henke

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values