Richardsson går 15 fritt, fri från förkylning!

_MG_7513.jpg
He’s back!

Idag kom beskedet vi alla hoppats få höra: Daniel Richardsson har klarat att genomföra fartpasset som behövdes för att övertala Grip vilket gör att han är en av fyra svenskar i startlistan till på onsdag! Johan Olsson, Calle Halfvarsson och Marcus Hellner är de andra tre. Ett kompetent lag.

På damsidan blir det ingen Anna Haag. Istället blir det VM-debut för Jennie Öberg! Jennie blev 24:a i Östersund så vi kanske inte ska ha allt för höga förhoppningar på henne. Utöver Jennie ska Charlotte Kalla, Emma Wikén och Maria Rydqvist representera värdnationen. Det lär bli en spännande fight mellan Wikén och Rydan om stafettplatserna framöver. Dock vill ju Wikén helst åka klassiskt i stafetten vilket gör att kommande fristilslopp kan bli lite missvisande.