Dessa åker teamsprinten

_MG_6791.jpg
I Oslo gick det bra

Det blir Calle Halfvarsson och Teodor Peterson som åker tillsammans i sprintstafetten i morgon. På damsidan blir det inte helt oväntat Ida Ingemarsdotter och Stina Nilsson. Inget av lagen är väl stora guldfavoriter med tanke på hur säsongen sett ut men jag tror garanterat det blir medaljchans.

De svenska herrarna möter Petter Northug och Finn Hågen Krogh imorgon. Petter såg lite seg ut idag och kanske är han lite sliten… eller? Åh det är så svårt med den gutten. Däremot är ju Krogh i sinnessjukt bra form. *gulp*

Norges damlag består av Falla och kanske Bjørgen. Tydligen får Bjørgen själv bestämma efter dagens skiathlon. Än har jag inte hört ngt. Bjørgen hoppar morgondagen och istället går Ingvild Flugstad Østberg in. Ingen dålig ersättare direkt!!