JÖNSSON!!! (Pajala fyra!)

Emil Jönsson vinner i Drammens WC-sprint 2010-03-11
Fy helvete vilken rökare han drog av (nu pratar jag inte pruttar) på upploppet!! Han rent ut sagt parkerade resten av fältet inklusive självaste Petter Northug! Nu är det upploppet kanske inte det bästa för Northug men det känns ändå riktigt skönt att Jönsson kunde tvåla till baggen på hemmaplan inför den stora massan just med tanke på Northugs ”uttalanden” under OS.

Mats Larsson klarade inte riktigt att gå vidare till final vilket var synd. Men räkna med honom i Slottsprinten nästa vecka!

Och Magdalena Pajala, vilken insats! Fyra på självaste födelsedagen (fyller 22 idag)! Visst det hade varit kul med en pallplats men för oss och förmodligen även Pajala så gör det inte så mycket. Hon har många tävlingar och säsonger framför sig vilket ska bli riktigt kul. Banan i Stockholm är ganska lik den i Drammen där det också är ett långt upplopp i uppförsbacke så har vi tur blir det en repris från idag, kanske till och med lite bättre?

Oerhört trist att Hanna Falk och Lina Andersson föll! Hoppas på revansch redan på söndag i Kollens sprint!!

Nu måste jag springa iväg på träning så det blev kort det här. Adjö!

Läs mer: Aftonbladet, DN