22 november 2007, av Oskar

Fler sjuka/skadade

Det skulle inte räcka med att ett gäng kvinns var tvungna att stanna hemma, några män ska ju alltid härmas!! Tyvärr är det så att Jerry Ahrlin har brytit tån(?) och Mathias Fredriksson känner sig inte riktigt frisk från sin förkylning ännu.

TRÅKIGT!!! Hade varit så spännande och se hur Jerry skulle klara sig i vc!

Ersättare blir Oskar Svärd och Fredrik Byström. Nu blir även stafettlaget lite halt…

En kommentar till ”Fler sjuka/skadade”

Typiskt. För stafetten tycker jag nästan då att Mats Larsson skall gå förstasträckan och Martin Larsson andrasträckan. När det är relativt få stafetter är det synd att vi varken på dam- eller herrsidan kan ställa upp med bästa lagen.

Inlagd: 2007-11-23, 12:10
Skriven av: Andreas

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values