16 november 2007, av Oskar

Lägret i Brux skördar sina offer…

Kanske lite väl hår rubrik, men det verkar som om den hårda träning som landslaget och team mekonomen genomfört upp i Bruksvallarna har kört ner många åkare i botten vilket lett till att en del har blivit sjuka. Johan Olsson, Mats Larson, Emil Jönsson och Anna Dahlberg är sjuka och Mathias Fredriksson är även han lite krasslig. Det bådar inte gott inför stafetten i Beitostølen om en vecka!

Dock säger Bengt Stattin till längd.se att det kan bli två stafettlag till nästa söndag. Om så är fallet och alla sjuka inte hunnit tillfriskna så får vi nog se en hel del från u-landslaget i Beito vilket är lite kul!

I morgon lördag och på söndag går de första nationella tävlingarna i traditionell distans. 15 för herrar och 10 för damer. Klassiskt på lördag och fri stil på söndag. Hur tror ni det går? Får Södergren på pälsen igen av Hellner på söndag? Spännande!

En kommentar till ”Lägret i Brux skördar sina offer…”

Jag hoppas att det gjorde Södergren gott att få pisk av en annan svensk så mina pengar sitter på honom, men det vore kul om Hellner är med och nosar alldeles bakom. Jag hoppas mycket på att Johan Olsson kan få ha en problemfri säsong för i så fall tror jag han kan ta det där sista steget upp på pallen i år. Synd att det ska börja så här för honom.

Inlagd: 2007-11-16, 17:49
Skriven av: henke

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values