Foton från Skidspelen 07

Årets Skidspel i Falun var mitt första men garanterat inte mitt sista. Stämningen var enormt bra. Vissa hävdade att det dåligt med folk, men för mig var det fantastiskt många. Sjukt bra stämning i (nygamla) mördarbacken! Enligt en arrangör vi träffade brukade det vara fler som tältar över (norrmän) men i år var det bara vi. Vädret på dagen var perfekt, men natten i tältet var ruggigt kallt. Inte nog med att jag hade sommarsovsäck, jag hade glömt liggunderlag också!

Well här har ni fotona. Fler finns i mitt Flickr set .


Norsktåg ner mot stadion


Sebastian med flaggan


Södergren och Fredriksson leder!


Mot stadion


Mot mål.


Mats Larsson


Supportrar fulla på panski och groggar på burk.


Angerer vann, Fredriksson tvåa


Ny dag, nya spår


Martin Larsson


Tunt med snö


Amerikanska supporters


Mördarbacken


Fredriksson drar i mördarbacken