Om Skidpepp.se

Skidpepp.se är en blogg dedikerad till längdskidåkning.

Första inlägget på bloggen plitades ner sommaren 2007, ett halvår innan Charlotte Kalla rundade Virpi Kuitunen och vann den andra upplagan av Tour De Ski. Många inlägg och kommentarer har det blivit sedan dess. Vintern 2020 har längdfans skrivit över 145 000 kommentarer på den här sidan. I bland i glädje och eufori, ibland i sorg och uppgivenhet – precis så som längdsporten är för oss fans.

Den som grundade Skidppep var Oskar Karlin. Känd för mycket men framförallt för att han drog igång namninsamlingen för att avskaffa masstarter och för insamlingen för att skänka pengar till den svensk som spurtade ner Northug i ett distanslopp. Det sistnämnda lyckades aldrig någon med…

Idag drivs bloggen av mig Martin Viklund. Jörgen är förutom mig den flitigaste skribenten. Men framförallt drivs Skidpepp framåt av de som läser bloggen och kommenterar inläggen.

Skidpepp drivs ideellt, men klicka gärna på annonserna så har vi råd att driva sidan vidare. Är du intresserad av att skriva för Skidpepp eller kanske är intresserad av att annonsera på sidan, då är det bara att höra av sig!

Vi syns framför TV:n! Välkommen!

Martin Viklund
skidpeppblogg@gmail.comLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values