28 februari 2011, av Martin

Classe Ekman avslöjar Björgens fusk


Classe Ekman är tillbaka. Nu rapporterar han exklusivt för norska Verdens Gang och avslöjar missförhållanden kring de norska världsmästerskapen. I reportagen får vi bland annat veta varför Marit är så överlägsen och varför biljettpriserna är så höga till tävlingarna i Holmenkollen. De gick inte att bädda in videon så ovan ser ni ett äldre reportage som förklarar de tidigare norska framgångarna.

Nya reportage från Classe Ekman om VM i Holmenkollen:

Sanningen om Åge Skinstad
Sanningen om Marit Björgen
Svartabörsförsäljningen

2 kommentarer till ”Classe Ekman avslöjar Björgens fusk”

Ha ha. Fantastisk morsomt!! Stor humor. Når jeg så det funderte jeg på en ting; dette synes nordmenn er utrolig morsomt. Ville det slått like godt an i Sverige dersom det ble laget noe tilsvarende for Aftonbladet om de svenske løperne?

Inlagd: 2011-03-01, 07:20
Skriven av: Tor

Synd att Schulmans program med rosa kaninen inte går just nu hade vart grymt att följa den i Larrys fotspår!

Inlagd: 2011-03-01, 23:42
Skriven av: Joel Burman

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values