18 oktober 2010, av Oskar

Say Hello to: Martin V!

martin_v.jpg
I serien skidpepp-skribenter på stranden har vi här Martin Viklund!

Ni kanske har läst hans kommentarer på hemsidan under ganska lång tid. Det jag inte vetat är att han under nästan ett år även varit intresserad av att hjälpa till och skriva inlägg i bloggen. När jag nu härom dagen upptäckte alla gamla mail fanns där ett gammalt och ett nytt mail med frågan om jag ville ha förstärkning. Självklart vill vi det!

Vem är då Martin Viklund? Jo, Martin kommer ursprungligen från Märsta men bor sedan en tid i Umeå där han studerar till gymnasielärare. Utöver studierna gör han en del frilansuppdrag som skribent och han har åkt ett vasalopp. Det stora skidintresset tog fart när han var på plats under VM i Falun 93. Sedan dess har intresset bara ökat och enligt Martin var Anna Haags OS-silver något av det mäktigaste han upplevt!

Till skillnad från undertecknad och många andra är Martin en anhängare av masstarter(!). Dock önskar han att de var lite mer utslagsgivande än hur de är idag.

Martins första knäck här på Skidpepp blir en liten titt i kristallkulan. Hur kommer det gå för våra OS-hjältar denna säsong? Blir det succé? Martin vet.

En kommentar till ”Say Hello to: Martin V!”

F*n vad grymt med en massstarts fantast! Ser verkligen fram emot ett matigt inlägg där vi kan diskutera skallarna av oss om masstart vs intervall. Kan bli en klassiker.

Inlagd: 2010-10-18, 10:49
Skriven av: Joel Burman

Skriv en kommentar!

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values