28 november 2008, av Oskar

Mer gnäll om laguttagningar

Idag i en intervju på längd.se är Oskar Svärd (tävlandes för klubben ovan) förbannad för att han inte får åka i Kuusamo trots att han var bättre än flera andra i Bruksvallarna för två helger sedan. Hade det inte varit för att han i intervjun säger att han satsar mot VM skulle jag avfärda honom direkt som ”långloppa” och därför inte har något i världscupen att göra. Men nu när det är VM som är målet kan det ju faktiskt bli intressant!

Hur som helst så är det jävligt kul att det börjar bli konkurrens om platserna till världscupen. För bara något år sedan kändes det mer som att laget var gjutet i sten, men nu poppar det upp skidåkare lite var stans. OKEY, min namne Svärd poppar kanske inte upp nu, men ni förstår vad jag menar.

Nu får vi hoppas att landslagsledningen tar sitt förnuft till fånga och testar Oskar S, Lisa L och Sandra H åtminstone en gång i vinter, eller vad säger ni? Jenny Hansson har fått prova och hon levererade inte, så ut med henne och in med ngn annan. OSV

5 kommentarer till ”Mer gnäll om laguttagningar”

Självklart skulle oskar ha fått chansen om han nu satsar mot VM. Dåliga bortförklaringar av abramhamsson tycker jag.

Inlagd: 2008-11-28, 16:43
Skriven av: TB

Vem skall då avstå?

Inlagd: 2008-11-28, 17:09
Skriven av: nisse

Helt rätt lag på damsidan mkt gnäll om Sandra H vem skulle hon peta bort?, På herrsidan så kanske Osklar skulle åkt i stället för Martin

Inlagd: 2008-11-28, 20:59
Skriven av: jossa

Tycker det är rätt å inte ta med Oskar han är ju i grund å botten en lång lopps räv och en suverän sådan.

Men hoppas det går bra för dom som är uttagna.

Inlagd: 2008-11-29, 04:45
Skriven av: Andreas

Men varför ska Svärd få åka bara för att han slog några åkare i Bruksvallarna, karln har bara kört långlopp de senaste åren, nä han får nog visa lite mer innan han börjar gnälla till tidningarna.

Inlagd: 2008-11-29, 20:02
Skriven av: Martin

Skriv en kommentar!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

* Please Add the Values