Mer gnäll om laguttagningar

Idag i en intervju på längd.se är Oskar Svärd (tävlandes för klubben ovan) förbannad för att han inte får åka i Kuusamo trots att han var bättre än flera andra i Bruksvallarna för två helger sedan. Hade det inte varit för att han i intervjun säger att han satsar mot VM skulle jag avfärda honom direkt som ”långloppa” och därför inte har något i världscupen att göra. Men nu när det är VM som är målet kan det ju faktiskt bli intressant!

Hur som helst så är det jävligt kul att det börjar bli konkurrens om platserna till världscupen. För bara något år sedan kändes det mer som att laget var gjutet i sten, men nu poppar det upp skidåkare lite var stans. OKEY, min namne Svärd poppar kanske inte upp nu, men ni förstår vad jag menar.

Nu får vi hoppas att landslagsledningen tar sitt förnuft till fånga och testar Oskar S, Lisa L och Sandra H åtminstone en gång i vinter, eller vad säger ni? Jenny Hansson har fått prova och hon levererade inte, så ut med henne och in med ngn annan. OSV